Wednesday 28 September 2016

Batak Gold Hacks and cheats

Batak Gold




Batak Gold Hacks and cheats
Krallara layık Batak Gold ile cepten mis gibi batak keyfi!


Batak Gold bildiğimiz batak oyununun mobil versiyonudur. Türkiye dışındaki ülkelerde oynanan Spades, Oh Hell ve Tarneeb kart oyunlarına çok benzer. Bu versiyonda ihaleli, ihalesiz, eşli ve gömmeli batak bulunur. Beğeneceğinizi umuyoruz. İyi bataklar!


Asıl batak oyununda yükseltmenin mecburi olduğunu biliyoruz, fakat edindiğimiz tecrübelerden yükseltmenin zorunlu olmadığı oyunlar da görmüş bulunmaktayız. Ayarlar menüsünden yükseltme mecburiyetini kapatabilirsiniz (koz hariç). Ayarlar menüsünde ayrıca animasyon hızını, oynanacak tur sayısını ve oyuncu isimlerini değiştirebilirsiniz.


Bu uygulamada 3 çeşit eşli oyun modu bulunur. Bilgisayara karşı, bir arkadaşınızla karşılıklı veya tek başınıza oynamak üzere ayarlar menüsünden dilediğiniz modu seçebilirsiniz.


Yorumlarınız bizim için çok önemlidir!


Ä°yi eÄŸlenceler!







Download Link : Link


Batak Gold Hacks and cheats,Download Batak Gold Apk Download,Hack Batak Gold game,Cheats Batak Gold,Batak Gold unlimted resources,Batak Gold speed hack,Batak Gold free gems coins resources,Apk Download Batak Gold,Batak Gold mod APK + [OGG] Data,Free gems coins Batak Gold,Batak Gold free resources,how to hack Batak Gold

No comments:

Post a Comment